Skip to main content

Symposium Wij, Waddenzee Werelderfgoed

4 april 2019 in Leeuwarden

SAVE THE DATE
Symposium Wij, Waddenzee Werelderfgoed
Datum: donderdag 4 april 2019
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Leeuwarden

Noteer alvast donderdag 4 april in je agenda! Je bent dan van harte welkom op het symposium Wij, Waddenzee Werelderfgoed. Een inspiratiedag over Waddenzee Werelderfgoed: wat er op dit moment allemaal speelt, wat dat betekent en wat je daaraan kunt hebben.

Naast het (korte) plenaire programma is er volop tijd om elkaar te ontmoeten, kennis te maken met de projectorganisaties, deel te nemen aan uiteenlopende workshops en het persoonlijke verhaal te horen van enkele inspirerende Wadden-ondernemers. Hoe is het om hier te ondernemen, welke kansen liggen er nog? Ook is er een vraag- en aanbodmarkt waar je een-op-een gesprekken kunt voeren met verschillende waddenorganisaties en -ondernemers. Volop gelegenheid dus voor ondernemers, toeristische regio’s, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties om aan te haken bij de kansen die Waddenzee Werelderfgoed te bieden heeft.

Aanmelden kan via de volgende link: www.visitwadden.nl/symposium. Meld je tijdig aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Deelname is kosteloos. Uiterlijk 15 maart maken we het definitieve programma bekend en kun je je inschrijven voor de workshops.

Graag tot 4 april!
Waddenzee Werelderfgoed, Het Mooiste Natuurgebied van Nederland, Waddenfonds, Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland Boven Amsterdam en de Europese projecten Prowad Link en Waddenagenda 2.0.