Academy Adventures in Den Helder

Op 18 mei aanstaande organiseren de Waddenacademie en Maritime Campus Netherlands de Podiumdag 2017. Vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties zijn van harte uitgenodigd voor het middagtheaterprogramma, dat vanaf 14.45 uur in Cinema Zevenskoop op het Julianaplein 43 in Den Helder plaats vindt.

AcademyAdventures website

De Podiumdag 2017 staat in het teken van de AcademyAdventures. HBO studenten maken ’s morgens op actieve wijze kennis met organisaties die op duurzame wijze het werelderfgoed De Waddenzee beheren en exploiteren en op, in en rond de Waddenzee werken. De bedrijven en instanties waar de Academy Adventures plaatsvinden maken zo ook kennis met de studenten als toekomstige werknemers en/of klanten. De studenten filmen de Adventures met hun mobiele telefoon en maken hier een promotiefilm van die zij delen op social media.

De promotiefilms worden ’s middags vertoond op een groot scherm in Cinema Zevenskoop met het publiek gedeeld en afgewisseld met 3 inspirerende sprekers:
Anna van Nunen van Innofest zal vertellen over festivals  waar innovatie, duurzaamheid en entertainment samenkomen; Eelke Folmer van Young Wadden Academy zal spreken over de complexiteit van socio-economische systemen en Marc van Rijsselberghe van Zilt Proefbedrijf zal ons vertellen hoe zilte teelt bijdraagt aan een oplossing voor het wereld voedselprobleem. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Programma

14.45 uur: ontvangst met koffie & thee
15.15 uur: opening door voorzitter van de Waddenacademie Jouke van Dijk
15.20 uur: theaterprogramma met afwisselend studentenfilms en 3 sprekers
17.00 uur: netwerkborrel
18.00 uur: einde programma

Locatie:

Cinema Zevenskoop
Julianaplein 43
1781 HA Den Helder

U kunt zich aanmelden voor het middagtheaterprogramma via info@maritimecampus.nl.

Voor meer informatie over AcademyAdventures.

Meer informatie over eerdere Podiumdagen.