Thema Wadden op Springtij Forum 2015 Terschelling

Van 24 tot en met 26 september vindt het Springtij Forum plaats op Terschelling. Op Springtij 2015 is veel aandacht voor de Wadden in het kader van het Nederlandse voorzitterschap van het Trilaterale overleg en de rol van UNESCO en het Nederlandse voorzitterschap.

Logo springtij

De elementen van het Springtij Waddenthema zijn: de Nederlandse successen van het Waddenfonds, de Waddenbarometer of –monitor en het Programma Rijke Waddenzee, evenals de eerste uitkomsten van een lange-termijn robuustheidsstudie voor de Waddenzee.

Op het Springtij Forum op Terschelling komen jaarlijks 400 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers om met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie te delen. Sessies en workshops vinden plaats op bijzondere plekken, zoals in een historische loods, in een duinpan, een kerkje of op het strand. Een intens driedaags programma waarbij de deelnemers duurzame inspiratie, kennis, energie opdoen en hun netwerk kunnen versterken en vergroten.

Meer informatie over het programma en aanmelden: www.springtij.nu