Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwe publicatie: Future of Sustainable Agriculture in Saline Environments

Nieuw boek verschenen met meer dan 30 artikelen geschreven door sprekers op de SalFar conferentie: Saline Futures in Leeuwarden in 2019. Het boek is op 24 augustus 2021 aangeboden aan gedeputeerde Henk Staghouwer van de provincie Groningen.

Henk Staghouwer, gedeputeerde van de provincie Groningen ontvangt het boek van de auteurs Katarzyna Negacz en Pier Vellinga
Cover Future of Sustainable Agriculture in Saline Environments

Het boek Future of Sustainable Agriculture in Saline Environments bevat meer dan 30 artikelen geschreven door sprekers op de SalFar conferentie: Saline Future in Leeuwarden in 2019, die door de Waddenacademie samen de EU Intereg North Sea-partners in het SalFar-project werd georganiseerd.

Het boek bestaat uit drie delen. De eerste gaat over de internationale stand van zaken en strategieën. Het tweede deel gaat over zoute landbouw in deltagebieden en het derde deel gaat over de fysiologische aspecten van zouttolerantie.

Editors van het boek zijn: Katarzyna Negacz, Pier Vellinga, Edward Barrett-Lennard, Redouane Choukr-Allah en Theo Elzenga.

Future of Sustainable Agriculture in Saline Environments is verkrijgbaar als eBook en als gedrukte versie en gratis beschikbaar in Open Access op www.taylorfrancis.com en opgenomen in de publicatielijst van de Waddenacademie.