Circulair Cafe over Places of Hope

30 november in Leeuwarden met Maarten Hajer en Michiel van Iersel

Op 30 november organiseert de Vereniging Circulair Friesland een circulair café over Places of Hope van Fryslân, een tentoonstelling die je zin in de toekomst geeft.

De tentoonstelling Places of Hope neemt je mee naar deze bijzondere plekken en laat je kennismaken met tientallen inspirerende landmakers en hun projecten die hoop en inspiratie bieden voor een duurzame toekomst. Die toekomst begint in Leeuwarden, en in Noord-Nederland, waar mens en natuur en stad en platteland, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Places of Hope is van 4 april t/m 25 november 2018 te zien in de Kanselarij in Leeuwarden, als onderdeel van Leeuwarden-Fryslân 2018.

Op het circulair café worden door Maarten Hajer en Michiel van Iersel, de curatoren van de tentoonstelling, hier meer over verteld en wordt er gevraagd om mee te denken en te doen. De curatoren willen bij de inrichting van de tentoonstelling gebruik maken van circulaire producten van onze leden en partners en nieuwe circulaire producten opnemen in de tentoonstelling en dit prachtige landelijk podium.

Datum: 30 november 2017
Locatie: De Kanselarij, Turfmarkt 11 Leeuwarden
Tijd: 15:30-17:30

Aanmelden kan door vóór 20 november een mail te sturen naar info(at)circulairfriesland.frl

Meer informatie over Circulair Friesland