Spring naar hoofd-inhoud

Symposium Duurzaam toerisme in het Waddengebied

24e symposium Waddenacademie
19 mei 2020
Webinar

De Waddenacademie organiseerde op 19 mei 2020 samen met ETFI NHL Stenden Hogeschool, Interreg Prowad LINK, Provincie Groningen en Visit Wadden het symposium Duurzaam toerisme in het Waddengebied.

Duurzaam toerisme

Wat wordt verstaan onder duurzaam toerisme? Hoe staat het duurzaam toerisme in het Waddengebied ervoor? Welke kansen zien ondernemers er en welke rol kan de plaatselijke overheid hierin spelen? En uiteraard: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis? Deze en nog vele andere vragen kwamen aan de orde tijdens het 24e symposium van de Waddenacademie. Dagvoorzitter was Marijke Roskam.

Bekijk hier het programma met meer informatie over de sprekers.

Webinar

De bijeenkomst kon vanwege de corona maatregelen niet plaatsvinden in Hornhuizen. In plaats daarvan organiseerden we een digitale bijeenkomst  op 19 mei 2020 die volledig is opgenomen op video. De video kunt u hieronder bekijken.

Tijdens het webinar konden vragen gesteld worden en ideeën ingestuurd. Hiervan is een overzicht gemaakt.

Video

In de video hieronder kunt u via de blauwe bolletjes direct doorscrollen naar 1. Lezing Jan van der Borg, 2. Interviews met ondernemers, 3. Interviews met bestuurders, 4. Verdiepende sessie met Martin Cnossen, 5. Verdiepende sessie met Stefan Hartman. 

Programma en sprekers Duurzaam toerisme

Programma en sprekers

Het programma startte om 10:00 uur en duurde tot 15:15. Lees meer over het programma en sprekers

Deelnemers

Deelnemers

De deelnemers aan het webinar waren afkomstig uit diverse sectoren.